Oude Testament

Nieuwe Testament

Kerkelijk jaar

Onderwerpen

Categorie

Bron

Abonneevoordeel

Een abonnement op PreekWijzer kost € 9,95 per maand (of €99 per jaar) en de eerste maand is gratis.

Naast alles wat PreekWijzer je te bieden heeft, kun je als abonnee gebruikmaken van voordelen die regelmatig worden aangeboden door de uitgever en de partners van PreekWijzer.

De betreffende partners zijn verantwoordelijk voor prijswijzigingen, levering en juiste facturering rond deze voordeelacties.

Dit zijn op dit moment de extra voordelen voor PreekWijzer-abonnees:

Boekenkorting:

Niet zonder hoop. Religieuze crisis als kans

Tomáš Halík

Een theologisch boek over de zoektocht naar hoop voor vandaag. Hoop wordt juist in tijden van crisis sterk ervaren, zowel in het persoonlijke leven als in een samenleving. Hoop is dan een opening waardoor de toekomst een lichtstraal in het heden werpt. Halík beschrijft verschillende vormen van menselijke hoop en laat zien wat zij kan bieden, bijvoorbeeld wanneer we in het leven stuiten op existentiële vragen of ingrijpende ervaringen.

Nu voor abonnees van PreekWijzer met 25% korting: van € 19,99 voor € 14,99.
Deze actie is geldig tot 18 april 2020.

Stuur een mail naar info@preekwijzer.nl met in het onderwerp ‘Niet zonder hoop’ en u ontvangt een kortingscode.

Eenmalig 10% korting op een cursus, studiedag, training of conferentie naar keuze uit het programma van PEP (Permanente Educatie Predikanten) van de Theologische Universiteit Kampen.
Niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

Wilt u gebruik maken van de korting, stuur dan een mail naar vanderpanne@boekencentrum.nl en u ontvangt een code die u kunt invoeren bij het inschrijven. Dan wordt de korting automatisch toegepast.

Klik hier voor een overzicht van het aanbod.

Drie maanden een proefabonnement op het college-aanbod van AKZ+ voor € 9,95
(normale prijs: € 9,95 voor één maand).

Elke week organiseert AKZ+ een nieuw theologisch college op hoog niveau, voor een breed publiek. Uitstekend bruikbaar in een studieweek, tijdens preekvoorbereiding, voorbereiding van catechese etc.

AKZ-plus heeft ook een groeiend archief van videocolleges.

Ga naar www.akzplus.nl/proef, geef bij ‘ik behoor bij’ aan ‘jaarabonnee van PreekWijzer’ (het invullen van een code of nummer is niet nodig), en krijg automatisch 3 maanden voor € 9,95 in plaats van 1.

50 euro korting op trainingen ‘Een preek die staat als een huis’ en ‘Steengoed preken’

Een preek die staat als een huis

Tijdens deze training (inclusief o.a. vier trainingsdagen) krijg je nieuwe handvatten om een preek te maken die staat als een huis. Je ontvangt inspiratie en feedback op jouw stijl van voorbereiden, preekopbouw en presenteren. Leer spreken met impact. Op een manier die bij jou past.

Kijk voor meer informatie over de training op www.geloofwaardigspreken.nl

Mail paulien@geloofwaardigspreken.nl voor de juiste link om je aan te melden met korting.

Steengoed preken

Deze training is voor mensen die al goed preken, maar het graag nog beter willen doen. De nadruk ligt op de manier waarop jij en je boodschap overkomen.
Met o.a. vier trainingsdagen en vier gesprekken in zes maanden.

Kijk voor meer informatie over de training op www.geloofwaardigspreken.nl

Mail paulien@geloofwaardigspreken.nl voor de juiste link om je aan te melden met korting.

Gratis uitwerkingen voor kinder(neven)dienst

Kindermomenten voor in de kerk (uit Bonnefooi, tijdschrift voor kinderdienst) en bijbelse toelichtingen daarbij zijn op PreekWijzer te vinden. Maar bij de kindermomenten horen ook uitwerkingen voor verschillende leeftijdsgroepen, voor in de kindernevendienst/kinderwoorddienst. Iedere Preekwijzerabonnee kan eenmalig gratis een hele zondag met deze uitwerkingen voor alle opvragen via info@kinderdienst.nl. Wordt als PDF per e-mail toegezonden.